Bikefitting Limburg

Vlot bereikbaar voor een bikefitting Limburg

Pijn en fietsklachten tijdens of na het fietsen zijn, ondanks wat men vaak denkt, niet normaal bij het fietsen. Deze pijn en fietsklachten gaan ook niet vanzelf weer weg door meer te fietsen. Als de pijn of fietsklacht toch 'plots vanzelf' weg gaat, dan heeft je lichaam zich gecompenseerd. In dit geval zal jouw lichaam je in een andere fietshouding dwingen of andere spieren gaan gebruiken om zo automatisch een ander foutief gedrag aan te nemen. Dit zorgt er dan weer voor dat er op korte, middellange of lange termijn andere of ergere fietsklachten, lichaamsklachten, letsels of chronische pijnen ontstaan.

Vanuit onze centrale ligging in Zelem (Halen), nabij Lummen, Herk-de-Stad, Hasselt, Heusden-Zolder, Beringen, Tessenderlo en Nieuwerkerken, zijn we vlot bereikbaar voor een bikefitting in Limburg.

Bikefitting Limburg
Bikefitting Limburg

Is een bikefitting iets voor jou?

Ben je al jarenlang een fervent fietser of ben je net gestart als wielertoerist? Dan is een bikefitting zeker interessant voor jou. Zeker als je van plan bent om een nieuwe fiets aan te schaffen. Dankzij ultramoderne technologieën en jarenlange ervaring met professionele renners zorgt Bikefitting Bike Power ervoor dat je geniet van meer comfort op je fiets en van verbeterde prestaties. We voeren een diepgaande analyse van alle factoren die van belang zijn voor het juist instellen van jouw fietspositie.

Je leeftijd speelt niet zozeer een grote rol. Vanaf het moment dat je regelmatig twee tot drie keer per week minimum 45 minuten op de fiets zit, is een goede bikefitting aan te raden. Een foute positie kan immers leiden tot problemen tijdens de groei. En in extreme gevallen tot een scheve groei. Idealerwijs ga je na iedere groeischeut terug naar je bikefitter om te kijken of er iets moet bijgesteld worden.

Wanneer is een bikefit of fietspositionering nu interessant?

Een bikefit of fietspositionering is vooral interessant in volgende gevallen:

  • Voor betere prestaties;
  • Gewoon voor meer comfort en fiets-plezier;
  • Om gezonder ouder te worden, slijtage, na een ongeval;
  • Chronische pijn, wederkerende pijn, afwijkingen of uit voorzorg;
  • Voor mensen die reeds een fiets hebben en deze (volledig) op maat willen van hun lichaam en fietshouding;
  • Bij of voor de aankoop van een nieuwe fiets.

Bikefitting Limburg

We zijn vlot bereikbaar voor een bikefitting vanuit Limburg. Blijf dus niet zitten met zeurende pijn, slapende voeten, tintelingen, ontstekingen, nekpijn, schouderklachten, rugpijn, kniepijn, zadelpijn of andere ongemakken en klachten tijdens of na het fietsen.

AFSPRAAK MAKEN VOOR BIKEFITTING

Op zoek naar bikefitting in Limburg?

Gelieve dan onderstaand formulier in te vullen!

3s9
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie