LAKE fietsschoenen

De Lake Custom Fit fietsschoen geeft je voeten stabiliteit zoals geen ander. De meeste Lake Custom Fit fietsschoenen zijn uitgerust met Thermoform-technologie en het gepatenteerde meerlagig carbon zoolsysteem. Dankzij Thermoform-technologie is het carbon platform door middel van warmte volledig vervormbaar naar eigen wens. Het gepatenteerde meerlagige carbon zoolsysteem maakt het mogelijk om een extreem stijve zool van carbon te creëren. Dit zonder compromissen te hoeven sluiten op comfort. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Lake Custom Fit je hiel en het achterste deel van de voet volledig ondersteunt. Hoge prestaties en comfort voor je voeten verzekerd!

Het soepele kangoeroeleer van elke Lake Custom Fit schoen is natuurlijk ademend en een absoluut lichtgewicht. De lederen toplaag neemt de vorm van de voet op natuurlijke wijze aan. Je voeten behouden dus steeds hun comfort tijdens de rit.

Alle Lake modellen zijn verkrijgbaar in twee of drie standaardkleuren. Daarnaast zijn er nog ongeveer 18 andere kleuren om uit te kiezen en het is mogelijk om een patroon op het leer te laten drukken. Dit uiteraard enkel op aanvraag.

Alle Lake modellen zijn eveneens beschikbaar in halve maten (bijvoorbeeld 38/38,5/39) en twee verschillende breedtes (standaard en breed).

Lake gebruikt het BOA Closure systeem. Hierdoor elimineert de schoen op gemakkelijk afstelbare wijze alle drukpunten en hotspots tijdens de sluiting. Er is levenslange garantie op de BOA's.

Voor elk type fietser is er een geschikte Lake Custom Fit fietsschoen. Elke fietsschoen heeft speciale eigenschappen die ontwikkeld zijn voor de discipline.

Brede voet

Heb je een brede voet? Dan heb je brede fietsschoenen nodig. Ook dit kunnen we aanbieden vanuit het Lake Custom Fit fietsschoenen gamma.

Je kan alle modellen, maten en breedtes bij ons passen en/of bestellen. Indien gewenst kunnen we ze opsturen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie