Ketonen

Ketonen, natuurlijke power

Deze ketonen-zouten zijn een voedingssupplement dat je oplost in water en drinkt ter aanvulling van een gezonde levensstijl. Je drinkt een portie bij het opstaan en een portie in de namiddag.

Werelds eerste en enige pure therapeutische ketonen op natuurlijke basis. De BHB zouten van KETO//OS NAT waarvoor een patent is aangevraagd, maken een snelle absorptie mogelijk van de ketonen. Dit zorgt voor een snelle ketose in je lichaam met de geweldige effecten die daaruit voortkomen. Prüvit werkt hoofdzakelijk met R-Beta Hydroxybutyrate : dit zijn de ketonen die identiek zijn aan de ketonen die we aanmaken in ketose.

Voedingswaarde (per portie)

Energie45 kcal
Koolhydraten5 g
waarvan suikeralcoholen4 g
Vitamine B6 (pyrodixine)5 mg
Vitamine B12 (methylcobalamin)100 mg
Calcium270 mg
Sodium910 mg
N8 Max NAT Blend12,6 g
R-BHB
L-Taurine
Gefermenteerde L-Leucine
Binnenschors van Uncaria Tomentosa

Overige ingrediënten: Erythritol, natuurlijke smaakstoffen, citroenzuur, rebaudioside A (stevia-extract), cafeïne, xanthaangom.

Sport - Ketonen

De sport ketonen (unleashed) bevatten meer R-Beta Hydroxybutyraat. De sport versie bevat meer R-BHB dan de NAT-versie en is dus ideaal voor de sporters onder ons. De unleashed worden idealiter gedronken voor en tijdens een training of wedstrijd.

De UNLEASHED ketonen kunnen veel voordelige effecten hebben , deze geven een superbrandstof over een langere tijd, meer focus, betere concentratie , mentale helderheid, snellere spieropbouw, … te gebruiken tijdens uw intensieve sport inspanningen.

Voedingswaarde (per portie)

Energie60 kcal
Koolhydraten6 g
waarvan suikeralcoholen4 g
Niacine20 mg
Vitamine B6 (pyrodixine)5 mg
Vitamine B12 (methylcobalamin)100 mg
Calcium320 mg
Sodium1300 mg
N8 Max NAT Blend17,1 g
R-BHB
L-Taurine
Gefermenteerde L-Leucine
Binnenschors van Uncaria Tomentosa

Overige ingrediënten: Erythritol , natuurlijke smaakstoffen, citroenzuur, rebaudioside A (stevia-extract), cafeïne, xanthaangom, spirulina.

KETO//OS is glutenvrij, lactosevrij, vegan en bevat geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en zoetstoffen.

Ketonen kopen

http://ellenbelgium.ShopKeto.com

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie