Fietsschoenen aankopen bij Bike Power

Lake cycling schoenen aankopen

We meten zorgvuldig jouw voeten uit, bestuderen de zwakheden, dus de noden van je voet. Om zo de ideale schoen te kunnen adviseren (schoen analyse).

We hebben fietsschoenen op stock van maat 36 tot maat 50, volle en halve maten en in 3 BREEDTEmaten. Wij werken graag met lederen fietsschoenen, daar deze zich naar je voeten zetten, wat kunststof-schoenen niet doen. We opteren voor een fietsschoen met een carbon zool. Een carbon zool is zeer stijf, dit is uiterst belangrijk voor een optimale krachtoverbrenging. Alle modellen van Lake cycling zijn verkrijgbaar CX, MX, TX, ook winterschoenen.

Custom fiets-schoenen
Verder hebben we de mogelijkheid om schoenen custom op jouw voeten te laten maken (bvb Rechts en links een andere maat).

We kunnen de schoenen zelfs personaliseren met jouw kleuren of jouw team logo, etc. We bespreken graag met jou de mogelijkheden!

Wij werken op afspraak
We werken op afspraak van maandag tot en met donderdag. De eerste afspraak kan om 8u en de laatste om 19u. Neem contact met ons op en laat ons weten wat er voor jou mogelijk is, zodat we je afspraak kunnen reserveren.

Online bestellingen zijn mogelijk. Bestel via mail of telefonisch. Verzending na betaling.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie