Lake CX403

CX403 is het summum voor fietsschoenen.

Leest: CX Race

Boven materiaal: Klite Kangaroo leer & mesh bovenzijde met geperforeerde kangoeroe lederen voering met nieuwe koolstofvezel steunpanelen die helpen om een veilige pasvorm te behouden. Soepel en vorm-passend kangoeroe leer is van nature licht en ademend. Hierdoor ontstaat een bovenstuk dat zich op natuurlijke wijze naar je voet vormt, waardoor je voet tijdens de hele rit comfortabel blijft zitten.

Buitenzool: Custom Fit Carbon Fiber zool. De normale breedte voor mannen is beschikbaar in een 3-gats of Speedplay-specifiek schoenplaatpatroon voor gebruik zonder adapters. Vervangbare hielstootkussen. De Thermoform achter 1/4 verandert de dynamiek van het trappen waardoor een van de meest stabiele platforms ontstaat voor een hoge output fietsen met behoud van superieur comfort. Lake's custom Fit Carbon platform biedt hielvergrendeling en totale voetstabiliteit als geen ander. Uniek aan Lake is ons gepatenteerde dubbele zoolsysteem. De binnenzool is een semi-flexibel carbon platform dat de voet in staat stelt om enige flexibiliteit te hebben aan de bal van de voet waar de voet de neiging heeft om te zwellen en hot spots of gevoelloosheid zou optreden. De binnenzool is opgehangen over de harde buitenzool van carbon. Dit systeem stelt ons in staat om een extreem stijve carbon buitenzool te gebruiken zonder dat dit ten koste gaat van het rijcomfort.

Sluiting: Dubbelzijdig gemonteerd push/pull IP1-S BOA vetersluitingssysteem met zachte, aan de zijkant gemonteerde kantgeleiders.

Kleuren: Standaard wit/zwart, zwart/zilver, kameleon blauw/zwart, kameleon blauw/zwart of Lake Custom kleuren.

Maten: Standaard & breed (EE): 39-48, 50, 39,5-46,5 Vrouwen (bredere voorvoet - smalle hiel) : 36-43, 37,5-42,5

Bij Bike Power meten we je voet op en kijken samen met jou wat voor jou de juiste maat is. We maken de schoen passend aan jouw voet en voetzool (molding en indien gewenst zool aanpassing)en we zetten (kopieren) de schoenplaatjes naar je nieuwe schoenen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie