Lake CX238 - MX238 - MX 238 SuperCross

CX 238

De CX238 is een verbetering ten opzichte van een klassieker zonder de aspecten van de CX237 te handhaven die hem tot een van de beste fietsschoenen ooit hebben gemaakt.

Leest: CX Competitie

Boven materiaal: Volnerf Waterbestendige Ecco Premium leer en mesh met haakjes lycra & Outlast hielvoering. De leren bovenkant is slank, heeft minimale stiksels en is vorm-passend, waardoor je een handschoen-achtig gevoel krijgt dat na verloop van tijd als geen ander perfect bij je tanden past. Helcor hielpaneel en rubberen teen bumper beschermt de bovenkant tegen slijtage en krassen. De duurzame temperatuurregulerende hiel- en tongbekleding biedt een luxueuze tandbekleding met behoud van een ademende, duurzame en stevige grip op je voet.

Buitenzool: Lake Competition 100% Carbon Fiber zool. Verkrijgbaar in 3 holes cleat patroon. Een 100% koolstofvezel zool die een comfortabel, lichtgewicht en stijlvol pakket creëert.

Kleur: Wit/zwart, Zwart/zwart, Zwart/zwart of Zilveren Camo.

MX 238

De MX238 gaat met de 237 een stap verder voor hardcore Adventure-racers en robuuste mountainbikers met meer bescherming en behoud van de legendarische pasvorm.

Leest: MX Competitie

Boven materiaal: Ecco Bovenkant van volnerfleer met mesh, aramide- en Helcor-schuurvaste lederen panelen met een haakjeslycra hielvoering. De Helcor Abrasion resistant leer is speciaal ontworpen om extreem duurzaam te zijn tegen wrijving, schaafwonden en schuren. De Ecco Full-grain lederen bovenkant is slank, soepel en vorm-passend, waardoor je een handschoen-achtig gevoel krijgt dat na verloop van tijd als geen ander perfect bij je voet past. Haak lycra hiel voering biedt een stevige grip op uw voet voor deze wandelsecties.

Buitenzool: Lake Competition 100% Carbon Fiber Sole met Mountain Race X echte rubberen zool.

Kleur: Zwart/Zilver, Forest Carne of verbleekt blauw/zwart.

MX 238 SuperCross

De MX238 SuperCross bevordert de inzet van de MX238 voor het creëren van innovatieve en functionele producten voor de diehard Cyclocross, Cross Country of Gravel racers.

Leest: MX Competitie

Boven materiaal: Helcor Schuurvast leer en mesh met een haakjes lycra hiel voering. De Helcor Abrasion resistant leer is speciaal ontworpen om extreem duurzaam te zijn tegen wrijven, schuren en schuren. De lederen bovenkant is strak, soepel en vorm-passend, waardoor je een handschoen-achtig gevoel krijgt dat na verloop van tijd als geen ander perfect bij je voet past. Haak lycra hiel voering biedt een stevige grip op uw voet voor die wandelende delen.

Buitenzool: Lake Competition 100% Carbon Fiber Sole met Mountain Race X echte rubberen zool.

Kleur: Zwart/zwart

CX 238 en MX 238 (SuperCross)

Sluiting: Dubbelzijdig gemonteerd Push/Pull IP1 -S BOA® vetersluitingssysteem met losneembare kantgeleiders. Het sluitsysteem maakt gebruik van de dubbele BOA® .

Maten: Standaard 36-48; 50, 39,5-46,5; Breed (EE) 37 -48; 50, 39,5-46,5; 50, 39,5-46,5;

Bij Bike Power meten we je voet en werken we samen met je om de juiste maat voor je te vinden. Wij maken de schoen passend op uw voet en zool (indien gewenst aanpassing van de zool) en we kopiëren de schoenplaten naar uw nieuwe schoenen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie